Home  | Informatie | Contact | Facebook

Eerste straatartiesten voor Klomppop Festivalweekend

Eerste straatartiesten en meer voor Klomppop Festivalweekend

Klomppop, het driedaagse festivalweekend in Ovezande, met headliners RONDÉ, Moss, Kraantje Pappie enThe Cool Quest komt met nieuwe bandnamen voor de laatste zaterdag en zondag van mei.

Voor de feestbeesten hebben we op zaterdag Poar neem’n in de Oâlles Loco?. De ‘keerl’ van de populaire plattelandsblog uit het oosten van het land komt met een compleet prijzencircus. Ook ZiNK komt langs en Charades opent op de Spectra-stage om de post/punk/rockmiddag compleet te maken.

Wij zijn trots dat we voor de zondag JP & The Seeger Session Band kunnen aankondigen. Een podium vol gelouterde Zeeuwse muzikanten die geïnspireerd zijn door Bruce ‘The Boss’ Springsteen en diens Seeger Sessions.

Ook de eerste namen van straatartiesten druppelen binnen: Lejo, het bekende vingerpoppetje met de bolle oogjes. Oddlings brengt met Mannekino een verbijsterende show met een levende paspop en multitalent Evert van Asselt komt dit keer met een goochelshow naar de straten van Ovezande.

Hunterstreet bereikte via Spectra een plekje in de finale op de Klomppop-vrijdag. 23 februari komt The Overslept langs als special act bij de vierde voorronde in Podium De Klomp. De voorrondes zijn gratis bij te wonen voor publiek.

De voorverkoop van kaarten voor Klomppop Festivalweekend loopt via www.klomppop.nl en de Kreahoek Ovezande. De prijs in de voorverkoop voor een passepartout voor drie dagen is 26,50 euro en tien vrienden kopen samen een toegangsbewijs voor 240 euro. Campingtickets voor drie dagen zijn 11,50euro.

25 t/m 27 MEI 2018  Tien vrienden kopen samen voordelig weekendkaarten. TICKETS

Line-up:
Vrijdag: Treehook, Hausmagger, Spectra-finale

Zaterdag: RONDÉ, Moss, Kraantje Pappie, The Cool Quest, Canshaker Pi, FATA BOOM, EUT, Poar Neem’n, Kènneh, Dirk., De Hobbyisten, Screw Houston, Rites, ZiNK, Charades, DJ Timski

Zondag: PROOST!, Squander Squad, JP & The Seeger Session Band. Straattheatermiddag met Lejo, Oddlings en Evert van Asselt en braderie.

https://stager-prod.s3.amazonaws.com/images/135/ticketShopBackground/shopbg.png?AWSAccessKeyId=AKIAJALB3VJR5DCS5CGQ&Expires=1518390000&Signature=57VgfSoLZi%2F2ODu0l9DIjnWdbXw%3D

Sorry, comments are closed for this post.