Home  | Informatie | Contact | Facebook

Persbericht JongerenRaad Borsele viert 15-jarig jubileum met Famke Louise!

Om hun 15-jarig jubileum te vieren organiseert de JongerenRaad Borsele op vrijdag 19 oktober samen met Café de Balletent en Seamotion voor de tweede keer een Frizzz party. Speciaal voor jongeren onder de 18 in de gemeente Borsele. Ook de populaire vlogger Famke Louise is van de partij.

Frizzz Party
Veel jongeren geven aan dat ze zich niet meer welkom voelen op feesten, omdat ze onder de 18 jaar nog geen alcohol mogen drinken. Met de Frizzz Party laat de organisatie zien  dat je ook een leuk feestje kunt hebben zonder alcohol of energy drankjes. Het wordt een heus tentfeest aan de Schouwersweg in Heinkenszand.

In de tent worden er geen alcoholische en energy drankjes verkocht. Ook niet aan bezoekers van 18 jaar of ouder. Voorafgaand en tijdens het feest worden er blaastesten uitgevoerd door Indigo Zeeland om indrinken tegen te gaan. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Tijdens de Frizzz Party kosten consumpties maar een halve munt. Munten zijn de volgende dag ook geldig tijdens Slik!

Timetable
19:30u tent open

19:30u DJ Rafya

20:30u Special guest Famke Louise

21:00u DJ Arno & DJ Wessel

23:00u einde

Geen minimum of maximum leeftijd!
De Frizzz Party is speciaal bedoeld voor jongeren. Er is geen minimum of maximum leeftijd. Ouders die twijfelen of hun kind oud genoeg is om de Frizzz Party te bezoeken, roept de organisatie vooral op om zelf ook een kaartje te kopen en samen met hun kind te komen. Alleen bezoekers met een geldig ticket hebben toegang tot het evenemententerrein. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 5,00 (+ € 1,00 servicekosten per kaartje) via deze link: https://tinyurl.com/ybnb9r5l

Sorry, comments are closed for this post.