Klomppop

Maan, Fresku en Indian Askin naar Klomppop Festivalweekend 2019

Ovezands festival start voorverkoop voor vroege vogels met vijf namen

Klomppop Festivalweekend, het grootste en oudste festival van Zuid-Beveland komt met de eerste namen voor 2019. Het evenement in Ovezande heeft zich genesteld op het laatste weekend van mei en vrijdag de 24e  is de openingsavond met onder andere de finale van Spectra. De zaterdag is voor pop, rock en hiphop en zondag 26 mei richt het programma zich op de hele familie met de straattheatermiddag en een muziekprogramma van cover- en tributebands.

Met de start van de voorverkoop van early-bird kaarten worden ook de eerste vijf namen van de line-up wereldkundig. Zaterdag omstreeks half negen staat op de Mainstage MAAN met haar band. De winnares van The Voice is er in geslaagd één van de populairste artiesten van Nederland te worden. Ze had niet alleen een uitverkochte clubtour, ook grote zalen als Ziggo-dome en Ahoy krijgt ze moeiteloos mee. Voor de zaterdag keert Indian Askin terug naar Klomppop. De vorige keer in 2016 waren singles als “Answer” en ‘Really Wanna Tell You” net vers en dat zijn inmiddels klassiekers te noemen. In januari 2019 zal het langverwachte tweede album van de nu-punkband uitkomen om vervolgens live te gaan knallen op grote podia en festivals. Ook een knaller maar dan uit de hoek van rap en hiphop is Fresku. Het werk van het Eindhovense multitalent kenmerkt zich door de combinatie van grappig en serieus, van knipoog en oprechtheid. Tien jaar na de release van ‘Twijfel’ hoort hij nog steeds bij de meest toonaangevende rappers van het land.

Wie de laatste jaren op de zaterdag van Klomppop is geweest, weet dat de derde tent een continue stroom van hilarisch vermaak huisvest. Waar op de Mainstage en Spectra-stage liefhebbers uitsluitend bediend worden met kwaliteit, talent en eigen werk, laat de organisatie hier alle principes los. ‘Als het maar gezellig is’ en dat gaat met Zanger Kafke wel lukken. De jonge Brabander, bekend van de hit ‘Springen’ schept niet op over zijn zangkunsten maar belooft wel dat het dak er af gaat.

Wil je zelf op Klomppop je zangkunsten laten horen? Dat kan op zondagavond als de Tante Joke Karaoke Band op het podium komt. Dit concept is in het hele land een succes in de grote poppodia.  In uitverkochte zalen zingen de bezoekers onder begeleiding van deze professionele band hun favoriete karaoke-hits. Dat kan nu dus ook op Klomppop en samen zingend sluit het weekendfestival af.

Met de bekendmaking van de eerste vijf namen van het programma start ook de voorverkoop van de eerste kaarten met korting voor vroege vogels. Klomppop is al een laagdrempelig festival, zo is toegang tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Tot eind december is een beperkt aantal weekendkaarten beschikbaar voor slechts 21,50 euro inclusief transactiekosten via www.klomppop.nl.

Klomppop Festivalweekend 2018

vrijdag 25 mei 20:00uur – 01:30uur
zaterdag 26 mei 13:00uur – 01:30uur
zondag 27 mei 2018 11:00uur – 23:00uur
Sportpark De Fazant – Ovezande

Line-up reeds bevestigd:
VRIJDAG 24 MEI:
SPECTRA-FINALE: DESIGNER VIOLENCE, KIKI
ZATERDAG 25 MEI:
MAAN – FRESKU – INDIAN ASKIN
ZONDAG 26 MEI:
STRAATTHEATER, BRADERIE & KINDERMARKT
Muziek:
TANTE JOKE KARAOKE BAND

Informatie over toegangsbewijzen
Voorverkoop:
ticketlink: https://klomppop.stager.nl/klomppop/tickets
Vroege vogel weekendtickets vrij/zat/zon: 21,50 euro
Campingticket 12,50euro
Vrijdag en zaterdag zijn gratis voor kinderen tot en met 12 jaar mits onder begeleiding van volwassene.

Parkeren bij festivalterrein is gratis
Media
www.klomppop.nl
www.facebook.com/klomppop
www.instagram.com/klomppop
Twitter: @klomppop
Event-pagina:
https://www.facebook.com/events/340056503184729/

Klomppop Festival Weekend 2018

Teaser van de line-up van drie dagen Klomppop Festivalweekend met Moss, RONDÉ, Kraantje Pappie, The Cool Quest en veel veel meer