40e editie Klomppop zal ook niet in 2021 plaatsvinden

Volwaardig festival pas weer in mei volgend jaar!

Thomas Azier,  Navarone, Joost, The Dirty Daddies en Roxeanne Hazes komen ook dit jaar niet naar het Zeeuwse Ovezande. De uitgestelde jubileumeditie van Klomppop, gepland in het laatste weekend van mei, schuift nog een jaar door. Iedereen met een kaartje heeft bericht gehad dat ze hun geld teruggestort krijgen.

Sinds september heeft organisatie De Klomp Festivals alle scenario’s open gehouden en zelfs plannen gemaakt voor een groot terrasfestival. Maar met een avondklok in werking tot zo’n tien weken voordat de opbouw van het evenement zou starten, is er echt te weinig perspectief. Helemaal uitsluiten dat er eind mei een band speelt willen ze echter nog niet. Als begin april blijkt dat een vergunning voor losse concerten op een buitenpodium haalbaar is dan is zijn de vrijwilligers bereid zoiets alsnog in gang te zetten.

Een volwaardig festival dat de naam Klomppop mag dragen zal echter pas doorgaan op 27, 28 en 29 mei 2022. De verwachting is dat veel namen van het huidige programma en natuurlijk de straattheatermiddag.ook dan weer op het affiche zullen staan.

©Anneke Veronica Photorgaphy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *