Afscheid van Petra

Graag zou ze van iedereen persoonlijk afscheid nemen, maar hoe doe je dat? Een bekend gezicht in Ovezande heeft besloten om aan haar leven een andere wending te geven. Na 12,5 jaar bij Bakkerij Adri van de Bunder te hebben gewerkt heeft Petra Nijsse ervoor gekozen om de verzorging in te gaan

Als meisje liep ze al stage in België bij een instelling voor blinde en slechtziende kinderen met een beperking. Ze is dit nooit vergeten. Al in 1992 volgde ze een opleiding voor agogisch werk maar heeft er nooit iets mee gedaan. En dan komt er een dag in je leven dat je moet besluiten of je iets anders met je leven wilt doen.Voor Petra bleek dat een opleiding en werk in de verzorging te zijn.

Toch neemt ze met pijn in haar hart afscheid van alle collega’s en klanten uit Ovezande. Veel lief en leed heeft ze de afgelopen jaren met iedereen gedeeld, vaak was het meer dan alleen maar een zakelijke relatie. Al die jaren ging ze ook met veel plezier naar de winkel van Adri van de Bunder. Ze zal iedereen missen en echt niet vergeten. Petra is ervan overtuigd dat je mensen moet behandelen zoals jezelf behandeld wilt worden. Ze wil dan ook graag iedereen op deze manier bedanken voor het vertrouwen en de lieve woordjes en de cadeaus die ze de afgelopen week heeft ontvangen.

Op 1 augustus was haar laatste werkdag. Ze zag er tegenop en haar zoon adviseerde haar om zeker twee pakken tissues mee te nemen. We wensen Petra veel succes voor de toekomst en zijn ervan overtuigd dat haar toekomstige cliënten een gouden verzorgster aan haar zullen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *