DORPSMOESTUIN DINER

Op zaterdag 7 september houdt parochiekern Ovezande weer een ludieke actie voor de voedselbank. Dit keer samen met de vrijwilligers van de Dorpsmoestuin. In deze tuin kweken vrijwilligers samen met een groep leerlingen van basisschool De Zandplaat het hele jaar door groenten voor Voedselbank De Bevelanden. Deze worden wekelijks op donderdagmiddag naar de voedselbank gebracht. Andere tuinliefhebbers in de regio sluiten daar bij aan wanneer zij groenten of fruit over hebben. De actie op 7 september is bedoeld om de Voedselbank te steunen

Vanaf 14.30 uur kunt u voor een kleine bijdrage deelnemen aan rondleidingen in de dorpsmoestuin onder leiding van Willy Verbeek, zijn moestuincollega’s en de schoolkinderen. In de moestuin en in de kerktuin staan vanaf 14.30 uur koffie en thee met iets lekkers voor u klaar. Een prachtige kans om eens een kijkje in de dorpsmoestuin te nemen, een indruk op te doen van dit prachtige initiatief en als ouder ook om te weten waar de kinderen uit groep 7 en 8 een belangrijke bijdrage leveren, door na schooltijd te helpen in de moestuin. De rondleidingen starten vanaf de kerktuin.

Om 17.00 uur wordt het diner opgediend in de kerktuin bij Hoofdstraat 58 en 60 (bij slecht weer binnen). Dit diner wordt bereid met allerlei ingrediënten, groenten en fruit uit de dorpsmoestuin. Voor slechts €10,00 geniet u van heerlijke seizoensgerechten en steunt u het goede doel, want de opbrengst komt in het geheel ten goede aan de voedselbank. Voor kinderen tot en met 12 jaar is het €5,00. Graag tijdig reserveren voor dit diner via rk.ovezande@zeelandnet.nl.

Er zijn ook dinerbonnen te koop. Verras met deze dinerbon eens iemand die nooit uit eten gaat, of iemand die een leuk uitje verdient, en vraag ze mee naar het DORPSMOESTUIN DINER! Na het diner willen we deze middag samen afsluiten in een jongerenviering om 19.00 uur in samenwerking met koor Oal In en voorganger Wiel Hacking. Er is kindernevendienst.

Meld je aan,  dan maken we er samen met u weer een geslaagde actie van!

Voor het dorpsmoestuin diner is iedereen van harte uitgenodigd, wel of niet uit de parochie Ovezande en jong en oud.