Dorpsmoestuin DINER, 7 september

Op zaterdag 7 september houdt parochiekern Ovezande weer een ludieke actie voor de voedselbank. Vanaf 14.30 uur kunt u voor een kleine bijdrage deelnemen aan rondleidingen in de dorpsmoestuin onder leiding van Willy Verbeek, zijn dorpsmoestuincollega’s en de schoolkinderen. In de moestuin en de kerktuin staat vanaf 14.30 uur koffie met iets lekker voor u klaar.

Om 17.00 uur wordt het diner opgediend in de kerktuin, bij slecht weer binnen. Dit diner wordt voorbereid met allerlei ingrediënten, groenten en fruit uit de dorpsmoestuin. Voor 10 euro geniet u van heerlijke seizoen gerechten en steunt u het goede doel, want de opbrengst komt in het geheel ten goede aan de voedselbank.

Vanaf 19 augustus kunt u reserveren voor dit diner. Er zijn ook diner bonnen te koop. Verras met deze dinerbonnen eens iemand die nooit uit eten gaat, of iemand die een leuk uitje verdient en vraag ze mee naar het DORPSMOESTUIN DINER!. Na het diner willen we deze middag samen afsluiten in een jongerenviering om 19.00 uur in samenwerking met koor Oal In.

Houdt de middag alvast vrij in uw agenda, dan maken we er samen met u weer een geslaagde actie van!

Namens de caritas Ovezande: William Harthoorn

Namens de dorpsmoestuin: Willy Verbeek

Namens de parochiekern: Charlotte den Toonder en Ad Schenk