En de winnaar is….

Met 67 stemmen is ontwerp nummer 4 voor de muurschildering op de buitenmuur bij de Soos overduidelijk winnaar geworden. In totaal 133 mensen hebben hun stem uitgebracht en de verdeling is als volgt:

De meest gehoorde rechtvaardiging van de keuze is het feit dat het een muurschildering wordt in het kader van het 700-jarig bestaan van Ovezande. In dit ontwerp is dat het beste terug te vinden. Barbara van Dijk gaat deze grove schets nu verder uitwerken en zodra de vergunning er is en het weer het toestaat, wordt de muurschildering door haar aangebracht. Voor de mensen die hun voorkeur gaven aan de lichtshow op nummer 1 heeft Barbara nog een verrassing in petto. Zij gaat iets speciaals doen met de ingangsdeur aan de muurzijde en heeft een voorstel voor in de Soos zelf. Met het bestuur van de Soos gaat nog overleg plaats vinden. Ook voor de pilaren heeft ze nog leuke ideeën.

Hoe nu verder? Er zal formeel een vergunning aangevraagd moeten worden en daarbij is voorafgaand overleg met het bestuur van het Trefpunt en dat van de Soos natuurlijk vanzelfsprekend. De overburen van de Zeeuwse Gronden hebben al aangegeven zo’n muurschildering een prima idee te vinden voor de wandelaars en de langskomende toeristen. De muurschildering zal t.z.t. ook in het “Ommetje van Ovezande” worden opgenomen. En voor de mensen die niet weten over welke muur het nu precies gaat, onderstaand een foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *