Extra informatieavond postcoderoos in Ovezande

Op dinsdagavond 12 november organiseert Solar2Enjoy een extra informatieavond over het postcoderoosproject in Borsele. Dit op verzoek van geïnteresseerden die tijdens eerdere bijeenkomsten niet aanwezig konden zijn. De informatieavond vindt plaats in verenigingsgebouw Trefpunt te Ovezande.

Ook voor omliggende postcodes

Het dak waarop de zonnepanelen worden geplaatst, ligt in Borssele. Echter, bij een postcoderoosproject kunnen alle omringende postcodes deelnemen aan het project. Bij postcoderoos Borssele gaat het om de volgende postcodes: 4436 Oudelande, 4438 Driewegen, 4441 Ovezande, 4443 Nisse, 4451 Heinkenszand, 4453 ‘s-Heerenhoek , 4454 Borssele

Wel profiteren van 100% zonnestroom, maar niet op uw eigen dak! Een postcoderoosproject is een gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen. Een dak eigenaar stelt zijn dak beschikbaar waarop uw zonnepanelen worden geplaatst. Inwoners investeren in de zonnepanelen en ontvangen daarvoor een bepaald rendement. Hoe dit precies werkt, wordt tijdens de informatiebijeenkomst op dinsdag 12 november uitgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *