Ik ga op kamp en ik neem mee…

Unieke themaweken vol met sport, spel en avontuur!  Ze worden georganiseerd voor alle kinderen uit de gemeente Borsele tijdens de eerste 3 weken van de zomervakantie. Wil jij weten hoe een week met Kinderkamp Borsele ervaren wordt? Lees dan het interview met Dorien!

Mijn naam is Dorien. Ik woon in Ovezande en ging mee in week 2

Wat heb je als eerst in je koffer hebt gestopt en waarom?
Een zaklamp, om goed te kunnen zien als we in het donker een spelletje spelen of ‘s avonds iets in het bos doen voor het thema. Maar natuurlijk ook voor als we aan het spoken zijn. Daarna heb ik Snoep/Chips in mijn tas gestopt en daarna m’n kleren.

Wat was het thema van de week?
Het thema in week twee was camping de bos bad eend. Er waren een heleboel grappige spelers in kostuums, vooral de eend was leuk. Er waren een paar jonge vrouwen en mannen in de staf die dit jaar de hoofdrol mochten spelen, het animatie team in dit geval. Het was leuk dat zij dit mochten doen, de andere staf doet het al heel lang.

Wat was het spannendste tijdens de week en wat het grappigste?
Het spannendste was toen we geblinddoekt een parcours moesten volgen, ze gingen dan met verf ofzo op je handen en met pannen tegen elkaar slaan.Heel grappig vond ik het spoken. Je bent gewoon met zijn alle buiten je tent, je let niet op wie wie is en je praat gewoon met iedereen. Je bent tijdens de week zo bezig met elkaar dat je niet meer aan huis denkt.  

Wat je allemaal hebt gedaan op kamp? En wat heb je gegeten?
We hebben heel veel spelletjes gedaan maar je had ook vrijetijd en 1 of 2 keer mocht je zwemmen in het zwembad en dan deed je ook waterspelletjes. We aten eigenlijk gewoon wat je thuis normaal ook eet. 1 keer in de week kreeg je een blad met speciale eet dingen erop en dan mocht je daar uit kiezen.

Welk spel vond je het leukst om te doen?
Ik vond alle spellen wel leuk. Het allerleukste spel vind ik levend stratego.

Wat moet je weten als je op kamp wil gaan?
Je maakt waarschijnlijk nieuwe vriendinnen en vrienden. Je kan teken krijgen, maar er is iemand voor die je dan helpt.

Ook zin gekregen in een toffe, onvergetelijke kampweek? Geef je nu online op! De link hiervoor vind je in de brief die is uitgedeeld op de scholen tijdens ons bezoek in januari. Neem voor eventuele vragen hierover contact op via kindercoordinator@kinderkamp-borsele.nl

www.kinderkamp-borsele.nl                 Facebook en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *