Jaarvergadering Dorpsraad afgelast

Het zal niemand verbazen dat de jaarvergadering van de Dorpsraad dit jaar niet door kan gaan. Buurthuizen zijn weer gesloten en contacten moeten worden vermeden. Digitaal vergaderen leek ons echter geen optie.

.Veel activiteiten in Ovezande zijn dit jaar niet doorgegaan.

Maar graag hadden we u verteld over de zaken die dit jaar wel zijn doorgegaan, ondanks de pandemie.

Het ontplooien van nieuwe activiteiten is op dit moment erg lastig. Maar de zaden van de vlinderidylle ontkiemen, de dorpsmoestuin zorgt als vanouds voor gezonde groenten voor de Voedselbank, de mozaïekbank staat te glinsteren in de zon en de rommelroute is voor herhaling vatbaar.

Vanzelfsprekend blijven we graag met u allen in contact en het is altijd mogelijk ons te mailen (info@dorpsraadovezande.nl) of te bellen. De gegevens staan in deze krant onder het kopje samenstelling en contactgegevens Dorpsraad.

Mocht er behoefte zijn aan een vast spreekuur dan horen we dat ook graag. Er zijn daarnaast plannen om te kijken hoe we mensen kunnen ondersteunen die thuisgebonden en alleen zijn in deze onzekere tijden. We komen hier binnenkort op terug.

We wensen u allen veel gezondheid toe en hopen elkaar in 2021 weer te treffen en wat meer zichtbaar te zijn als afgelopen jaar helaas het geval was.

Ad Phernambucq

Hans Vermaire

Theo van Vliet

Peter Simpelaar

Cathelijn Goedegebuure

Yvonne Claassen-Thiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *