Kay-Atelier de moeite waard!

Dan sta je met je bedrijf met een leuk artikel in de Borselse Bode en dan wordt hij niet in je woonplaats bezorgt! Kaylee Minnaard was zwaar teleurgesteld en terecht. Tijd dus voor de Dorpskrant Ovezande om haar eens voor het voetlicht te zetten. En dat bleek de moeite waard. Ze knutselde altijd al graag, maar sinds ze fulltime moeder is heeft ze er haar beroep van gemaakt. Sinds mei vorig jaar is haar babyshop Kay Atelier online. Alle spullen zijn handgemaakt en ook nog eens zeer betaalbaar. Van knuffels tot bijtringen en van wenskaarten tot rompertjes. Veel, vooral leuke, zaken voor de baby zijn bij Kaylee te koop. Samen met een vriendin worden er ook nog eens fotoreportages gemaakt voor bijvoorbeeld 1e verjaardagen.

Leuke baby-artikelen maken is echter één ding, een bedrijfje op poten zetten blijkt echter toch wat meer voeten in de aarde te hebben. Zo was het opzetten van een website een ding, maar ook de administratie en de belastingen bleken toch wat ingewikkelder en meer tijd in beslag te nemen dan van tevoren ingeschat was. Gelukkig nam haar man Jarno (tevens bassist bij Coverband Ctrl+C) hiervan een groot deel voor zijn rekening. En zoontje Mees keurt natuurlijk eerst alles wat ze nu weer heeft gemaakt.

Vooralsnog moet ze het hebben van mond-op-mondreclame en natuurlijk van artikeltjes in lokale kranten (als die al worden bezorgd) maar ze is ook van plan om op markten te gaan staan, zoals vorig jaar het plan was bij de Fair van het Ringrijden. Helaas ging deze vanwege de warmte niet door. Ze hoopt in ieder geval dit jaar op een herkansing. Op social media is ze volop aanwezig met haar website https://kayatelier.nl/ , facebook en Instagram. Haar assortiment breidt zich ook steeds verder uit met gepersonaliseerde cadeautjes en dan pakt ze het ook nog eens leuk in.  Kortom het is zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan haar website!