Kindervoorstelling Eindelijk Thuis

Er was eens een vader en die had een zoon en een dochter. Hij hield heel veel van ze. Op een dag zei de zoon tegen z’n vader: “Vader, mag ik mijn deel van de erfenis, want ik wil een reis gaan maken, naar een verte stad. Naar de “stad van lichtjes”. Hij kreeg het geld en vertrok.

Hij genoot volop tot het geld op was en dan gaan de lichtjes uit…. Endelijk Thuis is een spannende voorstelling naar de gelijkenis van de verloren zoon met allerlei mogelijkheden voor kinderen om mee te spelen. Kindertheater Simon en Zo speelt de voorstelling Eindelijk Thuis op zaterdag 18 j́uni om 15.30 uur in de RK-kerk, Hoofdstraat 60 in Ovezande. De voorstelling duurt 1 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, jongeren en volwassenen. 

Simon en Zo wordt gespeeld door Harrie en Freddie Nijhof. Met hun kindertheater reizen ze al jaren om binnen- en buitenlandse voorstellingen te geven. Ze werkten mee aan diverse televisieprogramma’s, schreven daarvoor scenario’s en speelden als acteurs uiteenlopende rollen. Tijdens de voorstellingen vertellen ze verhalen. En wie wel eens een voorstelling heeft meegemaakt, weet dat dit vertellen niet alleen met woorden gebeurd. Er komt van alles bij. De verhalen worden speels en verbeeldingsvol gebracht.Maar niet alleen door Harrie en Fredie. Ook de kinderen kunnen meedoen. Ze worden op allerlei manieren bij het verhaal betrokken.De voorstelling is een hele gebeurtenis. Veel muziek, veel plezier, veel improvisatie, actie en spanning, in een prachtig decor met mooie lichteffecten.

Aanmelden is verplicht en kan eenvoudig via www.zingenindekerk.nl, kies dan bij Feest van Hoop voor Bestel jouw tickets, dan verschijnt ook Simon en Zo in Ovezande.Een kaartje t/m 15 jaar kost € 3,50 en voor 16 jaar en ouder € 7,50. Tip voor de kinderen: nodig je pa (en ma) uit voor de voorstelling, een mooi vervroegd Vaderdag cadeau. Overigens zeker ook leuk voor opa (en oma). Bij vragen of probleem kunt u contact opnemen met Ad Schenk 06 24 72 28 06

Nog een tip: Op 18 juni is naast de kerk ringrijden en een leuke fair, georganiseerd door de Werkgroep Fair en Ringrijden Ovezande. Een uurtje rondkijken op de fair en dan de voorstelling is prima te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *