Klomppop neemt alle headliners mee naar 2021

Aanstaand weekend alternatief festival op klomppopradio.nl

Deze Pinksteren zou het weekend van de 40e Klomppop zijn, maar door de gevolgen van corona gaat het fysieke evenement niet door. Er is wel een alternatief evenement op de radio. Het festival kondigt direct aan dat een groot deel van het programma meeschuift naar volgend jaar en reserveert daarnaast twee data in Podium De Klomp voor vervangende optredens. Op de uitgestelde jubileumeditie van Klomppop in 2021 kunnen bezoekers rekenen op alle headliners: Thomas Azier,Navarone,Joost, The Dirty Daddies en Roxeanne Hazes. Op zaterdag zijn in ieder geval ook Son Mieux, Het Gezelschap en Wies presentVoor de zondag zijn naast The Dirty Daddies, Radio ConfettiGino & The Bulldoze Band bevestigd en op het programma van de straattheatermiddag staat de show van Buurman & Buurman

Na de annulering is in goed overleg met artiesten gekeken naar de mogelijkheden. Het Zuid-Bevelandse festival heeft ervoor gekozen om leveranciers, partners en artiesten perspectief te bieden voor de toekomst en de gemaakte afspraken mee te nemen naar een volgende gelegenheid. Voor verschillende acts onderzoekt de organisatie hoe optredens door kunnen gaan in De Klomp te Ovezande (uiteraard met inachtneming van de dan geldende corona-maatregelen). Zo is het de bedoeling dat La Jungle en The Guru Guru op 28 november op een nieuw indoorfestival spelen: Weather The Storm. Op 9 januari 2021 brengt Klomppop haar feesttent Oâlles Loco? met o.a. Twenty Sicks, de Zingende Schlager en DJ Timski naar De Klomp.

Om het gemis van Klomppop dit pinksterweekend iets te verzachten organiseert De Klomp Festivals in samenwerking met Q5radio een radiovariant van het festival. Drie dagen langt krijgt de luisteraar via www.klomppopradio.nl de festivalsfeer in de huiskamer of tuin. Het radio-evenement doorloopt het hele blokkenschema en zo komen er muziek en liveregistraties langs van alle artiesten die op Klomppop 2020 hadden gestaan. Ook zijn er (live) DJ-sets van o.a. DJ Rond en Soepel en DJ Timksi. De radio-optredens worden aangekondigd door Klomppop-presentator Mark Rijk, zodat men zich echt in de festivaltenten kan wanen. In het interactieve deel kunnen verzoekplaten uit de hele Klomppop-historie worden aangevraagd en via de chat kan met andere ‘festivalbezoekers’ gekletst worden zoals dat anders in de rij voor de wc zou gebeuren.    

Reeds gekochte kaarten voor Klomppop 2020 blijven geldig voor 2021, slecht een zeer klein deel van de bezitters van een kaartje maakte gebruik van de mogelijkheid om hun geld terug te vragen. De komende dagen wordt de kaartverkoop voor het festival in 2021 hervat. De organisatie antwoordt aan mensen die hun steun willen betuigen aan het festival, de artiesten en de leveranciers dat ze dit het best kunnen doen door een kaartje te kopen voor volgend jaar. Klomppop heeft al gezorgd dat een deel hiervan nog deze maand bij de bands terecht komt.  

Klomppopradio

Via www.klomppopradio.nl van 29 mei 2020 t/m 31 mei 2020
Live DJ-set Rond en Soepel – zaterdag 16uur

Klomppop 2021

vrijdag 28 mei 20:00uur – 01:30uur
zaterdag 29 mei 13:00uur – 01:30uur
zondag 30 mei 2018 11:00uur – 00:00uur

Sportpark De Fazant – Ovezande

Line-up reeds bevestigd:
VRIJDAG 28 MEI 2021:
Navarone
Spectra-finale

ZATERDAG 29 MEI 2021:
Thomas Azier
Joost, Roxeanne Hazes
Het Gezelschap, Son Mieux, Wies  

ZONDAG 30 MEI 2021:

Straattheatermiddag
The Dirty Daddies,
Radio Confetti, Gino & The Bulldoze Band,

Informatie over toegangsbewijzen
ticketlink: https://klomppop.stager.nl/klomppop/ticketsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *