Lezers schrijven

Omdat de digitale Dorpskrantovezande een krant voor en door Ovezandenaren is, nodigen wij u uit om van de gelegenheid gebruik te maken in de rubriek “Lezers schrijven” iets te vertellen over een onderwerp dat u ter harte gaat.
Dat kan bestaan uit zomaar een wetenswaardigheid, iets over uw vereniging, een mening, iets waar u uw hart over wilt luchten omdat u zich er aan ergert, iets waarin u medestanders vraagt om iets gedaan te krijgen, een opinie vraagt/geeft, een filosofische gedachte uit, een tip in het kader van leefbaarheid, duurzaamheid enz. enz.
Het kan ook een reactie zijn op een in deze krant beschreven rubriek. Wij staan open voor kritiek, tips, en mogelijk aanbod om een rol in de redactie te voeren.
Het kan ook een door u bedacht verhaal – al dan niet als een column gepresenteerd – of vers zijn. Kortom: het moet gaan over iets dat in Ovezande leeft, in Ovezande bedacht wordt of over Ovezande gaan, of – mede – betrekking heeft op Ovezande.
U kunt uw inzendingen richten aan: info@dorpskrantovezande.nl

U kunt daarbij vermelden of u met uw naam en hoedanigheid wilt ondertekenen. Uw naam, adres met postcode, moet echter wel bij de redactie bekend zijn, want wij accepteren geen anonieme inzendingen.
Ook accepteren wij in deze rubriek geen commerciële doelen.

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen, kijkt u dan bij de rubriek bedrijven