Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Dan kan onze dorpsmoestuin je hulp goed gebruiken! Het zal iedereen in Ovezande zo langzamerhand wel bekend zijn dat onze Dorpsmoestuin in het seizoen grote hoeveelheden verse groenten levert aan de Voedselbank De Bevelanden in Goes. Ook leren ze kinderen van de basisschool waar die groenten uit de winkel nu precies vandaan komen en hoe je die zaait, stekt en oogst.

Al het werk op de moestuin wordt belangeloos gedaan door vrijwilligers die graag een paar uurtjes in de week voor dit goede doel aan de slag willen. En het bovendien prettig vinden om in goed gezelschap, in de buitenlucht en met de handen te werken. Helaas moeten soms vrijwilligers om privé of gezondheidsredenen ook afhaken. Dat is ook nu weer het geval. Daarom is de Dorpsmoestuin druk op zoek naar

Vrijwilligers voor de moestuin (M/V)

Dus voel je ervoor om een paar uurtjes per week met andere vrijwilligers te zaaien, onkruid te wieden, te oogsten en ja soms ook wat te sjouwen? Meld je dan aan bij Willy Verbeek (willyverbeek@hotmail.com) of kom gewoon eens langs op de tuin.

Meer informatie is te vinden in deze krant onder het kopje Duurzaam Ovezande. Er wordt met spanning op je gewacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *