Opening Theehuis De Pastorie

Op vrijdag 10 september om 15.30 uur, opent in het hartje van Ovezande, het Theehuis officieel haar deuren in de oude Pastorie. Deze is volledig opgeknapt, maar heeft zijn authentieke details behouden en biedt nu ruimte aan een gezellig theehuis. U bent van harte welkom!

Je kunt er terecht voor een lekkere kop koffie, thee en een gebakje. U bent van harte uitgenodigd om op 10 september eens een kijkje te komen nemen. Het gaat een feestelijke middag worden met een hapje en een drankje en leuke activiteiten voor de kinderen.

Het Theehuis is een maatschappelijk restaurant van Zeeuwse Gronden en is doorgaans op de woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 10.30 tot 15.30 uur. Cliënten en begeleiders staan klaar om de gasten te ontvangen. Iedereen is welkom, van dorpsgenoot tot toerist, tot toevallige voorbijganger.

Komt u ook langs?

Komt u 10 september ook langs? Gezellig! Wilt u zich vooraf dan wel even aanmelden via info@zeeuwsegronden.nl? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat er genoeg lekkernijen zijn voor iedereen. Tot dan!

Tot ziens op 10 september van 15.30-17.30 uur aan de Hoofdstraat 58 op het Plein bij de kerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *