Rommelroute Ovezande

Nu de meeste inwoners van Ovezande noodgedwongen niet op vakantie konden gaan of thuis moesten werken is dat te zien aan de activiteiten in het dorp zelf. Huizen worden geschilderd, pergola’s gebouwd maar bovenal worden schuren en zolders opgeruimd.

Maar wat te doen met dat leuke oude kastje, dat prachtige servies of die oude schilderijen? Of dat speelgoed waar de kinderen inmiddels te oud voor zijn? Zonde om naar de milieustraat te brengen want misschien kun je er anderen nog een plezier mee doen!

Een aantal actieve bewoners bedachten dat het een goed idee zou zijn om al die zaken te koop aan te bieden en lanceerden het idee om een Rommelroute te organiseren. Bij een  rommelroute kunnen bewoners hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Aanmelden is wel verplicht.

Dat idee sloeg enorm aan bij de inwoners van Ovezande. Meer dan 35 mensen toonden interesse om de inhoud van hun zolder of schuur aan de bezoekers aan te bieden en uiteindelijk werd besloten om de Rommelroute op

Zaterdag 12 september 2020 van 10.00-16.00 uur

te laten plaats vinden. Een slinger van kraampjes zal geïnteresseerden in staat stellen om te snuffelen in het aanbod en weer eens een praatje te maken met de bewoners die hun spullen te koop aanbieden.

Vanzelfsprekend zijn er regels die in acht genomen moeten worden en het is geen Klomppop of Zomerfair, maar Ovezande komt weer langzaam tot leven. De Gemeente Borsele wil hier graag aan meewerken, maar moet toezien op het naleven van de regels van de RIVM, dus is aanmelding verplicht.

Informatie en een aanmeldingsformulier zijn te krijgen bij kreahoek@zeelandnet.nl. Gewoon langskomen tijdens de openingstijden aan de Hoofdstraat 18 is natuurlijk ook mogelijk.

Aanmelden is mogelijk tot 1 september 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *