Taarten met een exotisch tintje

Camila is geboren in Afrika en deels opgegroeid in Brazilië. Soms ligt er een hele wereld achter het leven van een dorpsgenoot, die nu vooral bekend is vanwege haar heerlijke taarten. Dat leven heeft er wel voor gezorgd dat ze geleerd heeft aan te pakken, haar best doet en vooral resultaatgericht is. En alles zelf wil doen. Dat is te zien aan de ruimte die speciaal is ingericht voor het bakken van haar heerlijke taarten en cakes. Samen met haar man heeft ze de schuur achter haar woning helemaal nieuw gebouwd en eigenhandig ingericht en dat allemaal voor haar passie

Haar nichtje heeft haar de beginselen bijgebracht om de meest heerlijke cakes te bakken. Verder heeft ze zichzelf alles aangeleerd o.a. via YouTube en waren haar man en kinderen proefkonijnen en mochten alles als eerste testen. Totdat haar man verzuchte dat hij op dieet ging. Naast haar baan als ICT-er bij het ADRZ in Goes vond ze ontspanning in het maken van taarten. Totdat de corona-epidemie uitbrak en haar jongste kind werd geboren. Er was in die periode weinig te doen of te bezoeken dus werd haar hobby haar tweede beroep. Ze besloot het aantal uren als ICT-er terug te brengen en zich volledig te richten op haar bedrijf.

Alles maakt ze zelf. Maar voor haar geen slagroom maar heerlijke brigadero,  gemaakt volgens Braziliaans recept. Ook heerlijk met kokos of vruchten. De zelfgebakken cake is smeuïg en wordt tijdens mijn aanwezigheid met de hand in mooie lagen gesneden. Want stilzitten is er voor Camila niet bij. Inmiddels zijn er voldoende klanten die graag bij haar een bestelling plaatsen, zelfs in Terneuzen en België hebben ze haar site en kwaliteiten inmiddels ontdekt. Soms vinden mensen het zelfs jammer om haar kunstwerkjes aan te snijden. Haar kinderen gaan in Ovezande naar school en tot voor kort was ze actief lid van Spes Nostra en ook regelmatig te vinden op het boogschuttersterrein aan de landweg om te schieten in het schietkot. Maar haar boog ligt door haar toenemende werkzaamheden al tijden onaangeroerd te wachten.

Een bezoek aan haar zelfgebouwde website www.camilcakes4you is zeker de moeite waard. Omdat alles zelf wordt gemaakt en zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de klant, is tijdige bestelling noodzakelijk (minimaal 5 dagen).