Wout on Wheels

Wat zijn er toch veel bijzondere mensen in Ovezande. Prettig als ze ook nog eens willen meewerken aan het organiseren van een activiteit in het kader van 700 jaar Ovezande! Eén van de geplande activiteiten is een dorps barbecue en wie kun je dan het beste benaderen in Ovezande dan Wout on Wheels, die al sinds 4,5 jaar voor de catering zorgt met WOW Foods.

In eerste instantie vanuit zijn huis in Ovezande en nu vanuit zijn locatie in Heinkenszand. Daarnaast heeft hij ook nog eens twee foodtrucks. Passie voor eten zit klaarblijkelijk in zijn DNA. Zijn broer heeft een koksopleiding genoten en zijn moeder Rianne staat bekend om haar heerlijke taarten voor de Voedselbank en natuurlijk wordt ook zij af en toe ingezet voor de heerlijke toetjes waar je bij Wouter voor terecht kunt.

Wouter zelf heeft het bereiden van heerlijk maaltijden in de praktijk geleerd. Als afwasser aan de Stelleplas verhuisde hij al snel naar de “koude kant” en van daaruit heeft hij zijn vaardigheden verder ontwikkeld. Koken leer je nl. niet uit een boek, maar vooral door het zelf te doen en te proeven. Bovendien moet je er “feeling” voor hebben. Nu verzorgt hij buffetten en BBQ’s en draait er zijn hand niet voor om als kort voor de levering van het gevraagde opeens het aantal personen waarvoor besteld is van 100 naar 170 wordt opgeschroefd.

Tijdens de dorps barbecue zal toch nadrukkelijk vooraf gevraagd worden om zich in te schrijven en aan te geven of men bijvoorbeeld allergieën heeft, want ook daar houdt Wouter rekening mee. Het zal ongetwijfeld een geweldig feest worden op die 15e september 2024 met een heerlijke gevarieerde maaltijd, drank van Café de Zak en mogelijk een live optreden van de band van zijn broer en een demonstratie van een line-dance groep. Meer weten over Wout? Kijk dan eens op zijn website WOWFoods.nl of zijn facebookpagina Wout on Wheels. Nog beter is natuurlijk zelf te genieten van zijn heerlijke eten op 15 september tijdens de Dorps barbecue, dus houdt de Dorpskrant in de gaten!