Travalje

Omdat het perceel waar de travalje al sinds 2013 staat is verkocht, zal deze binnenkort worden verplaatst. Uit onderzoek blijkt echter dat het gevaarte nodig gerepareerd moet worden. We hebben Rogier Buise bereid gevonden dit te onderzoeken en eventueel te repareren. De travalje wordt dus binnenkort naar zijn bedrijf gebracht. Leuk detail is dat de travalje destijds gemaakt is door zijn broer Guido.

Inmiddels is wel al bekend waar de travalje zijn nieuwe plaats gaat krijgen. Dit wordt op de hoek tegenover het pand aan de Hoofdstraat 45, waar vroeger de smidse van de familie Huijbregtse was gevestigd.

Omdat ook het informatiebord en het “Ommetje” moeten worden veranderd, zijn we op zoek naar verhalen en oude foto’s. Natuurlijk zullen in de nieuwe versie ook “Maria uit de beuk”, het theehuis, de jeux de boulesbaan en de mozaiekbank in de nieuwe beschrijving van het Ommetje worden opgenomen. Foto’s en verhalen kunnen gestuurd worden naar info@dorpskrantovezande.nl. We zullen er iets moois van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *