Oproep voor reunie Oud-Ovezandenaren!

Op donderdag 9 mei organiseren we een reunie voor Oud-Ovezandenaren. Het lijkt een geweldige dag te worden omdat dan ook de “oude” winkelroute deels in ere wordt hersteld. Inmiddels hebben we aan 112 voormalige inwoners een uitnodiging verzonden maar krijgen regelmatig te horen dat mensen er niet van weten. We zijn echter afhankelijk van anderen voor de adressen. Daarom een oproep om adressen van ouders/kinderen en andere oud-inwoners die het leuk zullen vinden om de reunie te bezoeken aan ons door te geven. Graag via het emailadres: 700jaar@dorpskrantovezande.nl

2 thoughts on “Oproep voor reunie Oud-Ovezandenaren!

  1. goedenavond. via via heb ik gehoord van de reunie op 9 mei. graag wil ik mij opgeven hiervoor. Mijn naam is janny vermue goense tel. 0613025880
    En ook mijn zus Truus allemekinders goense. Kan dit zo???
    graag hoor ik meer van U of het zo gelukt is met vriendelijke groet janny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *