Project muurschildering 700 jaar Ovezande

Er zijn veel ideeën voor activiteiten voor het jubileumjaar 2024. Een groot project is een muurschildering op de muur van de Soos door Barbara van Dijk.

LET OP STEMMEN NIET MEER MOGELIJK!

Omdat het uitwerken van dit project veel tijd gaat kosten bestaat er nu al de mogelijkheid om je voorkeur uit te spreken voor een ontwerp. Dit is via de poll aan de linkerkant van deze pagina mogelijk tot 1 januari 2023. Er kan gekozen worden uit de volgende ontwerpen:

1. Lichtshow soos de Klomp

2. Echte portretten van boeren trekpaarden uit Ovezande

3. Bet overgrootmoeders met achterkleinkinderen uit Ovezande. Een project in samenwerking met de lagere school.

4. Ovezandes nachtwacht

Deze 4 ontwerpen zijn een grove opzet:

Alle ontwerpen bevatten dadelijk klompen, een selfie opportunity, en de kinderen van Ovezande worden uitgenodigd om een eigen stukje mee te schilderen. Inspraak en meedenken voor iedereen welkom! Svp dit bericht delen met zoveel mogelijk inwoners van Ovezande.

Stem op je favoriete ontwerp in de poll. Elk gezinslid heeft een eigen stem, stemmen op 1 of 2 ontwerp(en) . Het ontwerp met de meeste stemmen wordt verder uitgewerkt.

Als je op je telefoon de poll niet kunt vinden ga dan bij die puntjes rechtsboven naar de Desktopsite, dan krijg je links de poll te zien en kun je stemmen. Anders kun je de komende week ook nog op papier stemmen via Toby en de bakker. Daar worden volgende week ook stemformulieren opgehangen als het goed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *