Seminar voor Zeeuwse Festivals in De Klomp

Op zondag 3 maart vindt in Podium De Klomp in Ovezande een seminar plaats voor Zeeuwse Festivals. Initiatiefnemers zijn het samenwerkingsverband De Zeeuwse Festivalzomer en Popaanzee, de Zeeuwse popkoepel. Deelname is gratis. Het seminar begint om 13:30 uur.

Doel van het seminar is ontmoeting en kennisdelen. In 2022 is een aantal festivals een actie gestart onder de noemer De Zeeuwse Festivalzomer. Met een winactie konden deelnemers een gouden ticket winnen, waarmee je gratis toegang krijgt tot alle aangesloten Zeeuwse zomerfestivals. Door de ticketactie kwamen de festivals ook meer en meer met elkaar in contact en zo ontstond het idee om meer samen te werken en te leren van elkaars ervaringen.

Programma
Het programma start om 13:30 en is om 17:00 uur klaar. Aansluitend is er een borrel. Er is een doorlopende infomarkt voor partners, waaronder hoofdsponsor Stager. Er is een panelgesprek rondom de vraag ‘Wat komt er dit jaar op ons af’, met Berend Schans (Vereniging voor Nederlandse Podia en Festivals), Reza Geleedst (Festive, Bevrijdingsfestival Zeeland), Marcel Verhaar (Vestrock) en Leontien Poppe (Popaanzee). Ook worden thema’s verder uitgediept bij rondetafelgesprekken: festivalbestuur, techniek, preproductie, horeca en programmeren & talentontwikkeling.

Deelnemers Zeeuwse Festivalzomer
Anywave, Beachboom, Bevrijdingsfestival Zeeland, City Of Dance, Concert At Sea, Doorzakken. Eindeloos Eiland Festival, Factory Festival, Festival De Ballade, Festival Aan Zee, Fijn Events, Festival Zeeland Klassiek, Graauwrock, Kaaipop, Kashfest, Klomppop, Muziekfestival Nisse, Peerock, Popmonument, Popronde Middelburg, Rock On The Kiosk, SFAER events, Summer Vibes, ’t Beest Brult, Terneuzen on Fire, Vestrock, Vrijmibo Tholen, Weitjerock, Zeeland Jazz, Zeeland Nazomerfestival, Zomerfestival Retranchement.

Op www.zeeuwsefestivalzomer.nl zijn alle aangesloten festivals en de datum(s) te vinden. Geïnteresseerden kunnen zich ook via deze link aanmelden voor het seminar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *