Zon overgoten Klomppop festival 2023

Drie stralende dagen hebben er voor gezorgd dat Klomppop een groot feest werd. Op vrijdag Spectra finale, met als winnaar “Grote Geelstaart “ o.a. Designer Violence en DJ’s  vulden de Mainstage, Spectra en de Oâlles Loco! Alles omlijst met een gezellig straatje met alles voor de inwendige mens, van churros tot hamburgers, er was werkelijk voor ieder wat wils.

Zaterdag mooie line up met o.a. Froukje (beste artiest op Eurosonic Noorderslag). Froukje kwam met een indrukwekkende trailer naar het festival. Moss, Prins s en de Geit, Blanks,  Boer Bennie en niet te vergeten Natte Vistick zorgden voor heel veel afwisseling voor de vele bezoekers. Twee Belgische gasten gaven ongezouten commentaar op voorbijgangers

Zondag scheen opnieuw de zon, met als opening de Kerk dienst om half 11. Vanaf een uur of 1 vulde het festivalterrein zich met duizenden bezoekers. Huttenbouwen, klimtoren, boogschieten noem maar op. Geen kind wat zich zondag  verveeld heeft. Tussendoor naar de Dino show. Ouders, oma’s en opa’s genoten onder het genot van een drankje van Dubbel D, Gin & Juice, Belle and the Beats of van een andere band of DJ. En tussen al deze bezoekers was er straattheater.

De zon bleef schijnen en alles bij elkaar kon niet beter. Het Klomppop Festival 2023 kan terug kijken op een prachtig weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *