Modetheater De Koninklijke Karavaan

Binnenkort komt de Koninklijke Karavaan naar de kerk van Ovezande. Dit is een unieke en compleet nieuwe voorstelling van creatieve geest Ward Warmoeskerken. Het wordt een voorstelling waarbij mode en kostuums in combinatie met muziek, dans en teksten een verhaal vertellen. Modetheater “De Koninklijke Karavaan” vertelt het verhaal van de geboorte van Jezus door de ogen van de page uit het gevolg van de drie wijzen. De ervaringen van de page en de ontmoetingen onderweg bieden het publiek een nieuwe en wezenlijk andere kijk op het verhaal dat al eeuwen verteld en verbeeld wordt. Er zijn voorstellingen voorzien in Bergen op Zoom, in Oudenaarde (BE) en in Ovezande, de première nog wel! Niks geen vele km’s reizen en parkeergeld kwijt zijn, maar gewoon in Ovezande naar dit top theater gaan.

Kom en beleef het mee op vrijdagavond 15 december. De inloop is vanaf 19.30 uur, het Modetheater begint om 20.00 uur.

De entree van de voorstelling is (tegen gereduceerd tarief) € 15,- per persoon en € 10,- onder de 18 jaar. Dit is inclusief een drankje na afloop van de theatershow. Aanmelden graag via de website wardwarmoeskerken.nl. Desnoods kan aanmelden ook via e-mail rk.ovezande@zeelandnet.nl of bij Ad Schenk 06 24 72 28 06. Meer informatie vindt u op www.rkovezande.nl of op de site van wardwarmoeskerken.nl

Ga mee op reis door de woestijn en laat je verwonderen in een voorstelling vol kostuums, klanken en kleuren, muziek en zang. Beleef het eeuwenoude kerstverhaal op een geheel nieuwe wijze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *